söndag 8 juli 2012

Puh!
Jag är helt slut i hela kroppen. Det är mycket som ska ordnas och fixas inför morgondagen.
Direkt efter jobbet åkte vi och handlade inför veckan i stugan, sedan beställde vi pizza, Ronja fick bada medan jag packade våra väskor, en kycklingsallad skulle göras (insåg då att jag glömt att handla några saker, så jag blev tvungen att åka i väg igen), vi har varit uppe i förrådet och sökt regnkläder till Stella (dock utan resultat).
Nu sitter vi i soffan och väntar på att tvätt 2 ska bli klar. Sedan ska jag duscha efter en hektisk dag. Inser att jag inte orkar med lika mycket som förr, jag är och känner mig stor och klumpig. Fötterna värker direkt jag tar av mig stödstrumporna som jag måste göra när jag kommer hem efter en dag på jobbet (det är VARMT med stödstrumporna i denna värme).
Jag har det inte lätt som ni hör! :)

Planen för veckan är att Ronja ska sluta med tutten. Vi ska packa ner alla tuttar i ett paket och ge det till djurbebisarna i skogen ( i stugan). Har berättat till Ronja att djurmamman säkert kommer bli jätteglad för det och ge henne ett paket.
Jag hoppas och tror det kommer gå ganska bra. När jag säger "ganska" menar jag såklart att det kommer vara ledsamma miner och tårar som rinner ner för kinderna. Men jag tror hon tycker att djurbebisarna behöver dom mer. Jag intalar mig själv det i alla fall ;)
Hon är en riktig mystjej som gärna sitter med sin snutte, tutte, kudde och mjukisdjur framför bolibomba.
Halva jag tycker att Ronja kan få ha tutte så länge hon vill, typ.. medan mitt andra jag tycker det är bäst att sluta nu innan hon ska bli storasyster! :)
Som sagt, fortsättning följer!

Nu ska jag dra mig till duschen..


1 kommentar:

  1. Det kommer säkert gå jättebra!
    Tindra var tokig i sina tuttar och hade dom typ jämt, dumt egentligen. Tänkte att det kommer aldrig gå när hon ska sluta men så bestämde vi bara oss en dag att sluta dagtid först och gick hur bra som helst. Och sen ett tag senare slutade hon på natten och båda gångerna gick helt smärtfritt! Dom anpassar sig snabbt och bra våra små :) Lycka till och ha så mysigt i stugan!

    SvaraRadera